Το Ξενοδοχείο

Thinalos Hotel Corfu

Σε έναν παράδεισο - απροσπέλαστο μέχρι πριν από λίγα χρόνια - τον οποίο έκρυβε ένα ιερό βουνό καλυμμένο με πυκνά δάση πέρα ​​από εύφορα λιβάδια και μικρούς ποταμούς, ανακαλύψαμε μια από τις πιο όμορφες αμμώδεις παραλίες του Ιονίου πελάγους. Είναι εκεί όπου χτίσαμε το Ξενοδοχείο Θίναλος.

Υπηρεσίες

ΠΑΡΑΛΙΑ

Μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Κέρκυρας, βραβευμένη με γαλάζια σημαία και με μήκος 7 χιλιόμετρα, απλώνεται μπροστά από το ξενοδοχείο, καθαρή, αμμώδες και επίπεδη. Είναι κατάλληλη για οικογένειες και τους λάτρεις των σπορ, για ξεκούραση και για αναζωογόνηση. Οργανωμένες υπηρεσίες για τη θάλασσα- ξαπλώστρες - ομπρέλες & πετσέτα (με χρέωση), ντους κ.α.

ΠΙΣΙΝΑ

Η πισίνα του ξενοδοχείου βρίσκεται σε μια κομψή περιοχή και περιβάλλεται από φοίνικες και εξωτικά φυτά που παρέχουν μια ευκαιρία για απόλαυση κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε: οργανωμένη υπηρεσία στο μπαρ, ξαπλώστρες και ομπρέλες (δωρεάν). Επιπλέον, η ίδια περιοχή είναι επίσης διαθέσιμο για βραδιές μπάρμπεκιου με ελληνικές γεύσεις & παραδοσιακούς χορούς κλπ.